Astaxanthin – nové a vylepšené složení kapslí pro vlasy, nehty a pleť!

Je to jen pár dní, co jsme Vám představili naši novinku, kterou jsou VENIRA PREMIUM kapsle pro vlasy, nehty a pleť. Vzali jsme naše složení klasických kapslí a obohatili jej o dokonalou látku budoucnosti - Astaxanthin! Nově tak máme k dostání také PREMIUM kapsle s 20 účinnými látkami v každé své kapsli, které se opět zařadily mezi jedny z nejsilnějších produktů pro péči o vlasy, nehty a pleť na trhu. Proč jsme vybrali zrovna tuto látku?

 

Zázrak jménem Astaxanthin

Jedná se vlastně o jeden z vůbec nejsilnějších přírodních antioxidantů na světě s opravdu velmi širokým spektrem pozitivních účinků na lidský organismus. Antioxidanty jsou pro náš organismus možná totiž důležitější, než jste si mysleli.

Pomáhají nám odbourávat volné radikály, které způsobují nežádoucí oxidační stres, jenž má velice špatný vliv na naše buňky, tkáně a dokonce i orgány. Navíc může být i spouštěčem hned několika onemocnění. Astaxanthin má ale svou strukturu natolik jedinečnou, že díky ní dokáže chránit membrány v našem těle a pomáhá jim tak zabraňovat předčasnému stárnutí a poškození.

 

Kde všude se Astaxanthin vyskytuje?

Mnoho z nás se s ním již někdy ve svém životě měla tu čest setkat a ani o tom možná neví. Je to totiž karotenoid, který je obsažen například v lososu, krevetách nebo humrech. Maso s obsahem Astaxanthinu poznáme tak, že je zbarveno do růžova či oranžova - podle toho, kolik Astaxanthinu se v něm nachází. 

Jeho největším množstvím se však může pyšnit Haematococcus pluvialis, což je vlastně jednobuněčná sladkovodní řada! Ta se však v přírodě vyskytuje opravdu velmi ojediněle, a tak se díky jeho perfektním účinkům vyvinulo již mnoho pěstíren s touto úžasnou sladkovodní řasou, aby ji bylo možné používat nejen ke kosmetickým účelům.

 

To jste o něm určitě nevěděli!

Kdybychom se Vás zeptali, tak dva nebo tři antioxidanty jistě budete znát, ale určitě jste nevěděli, že právě Astaxanthin je:

- 6000x účinnější než vitamin C

- 3000x účinnější než resveratrol

- 800x účinnější než koenzym Q10

- 550x účinnější než katechiny obsažené v zeleném čaji

- 500x účinnější než vitamin E

 

Tip: I s VENIRA kapslemi pro vlasy, nehty a pleť dokážete povzbudit růst nových vlásků, zastavit vypadávání těch stávajících nebo vylepšit kvalitu nehtů.

 

Astaxanthin a jeho účinky na pokožce

Tuto látku jsme vybrali zejména z toho důvodu, že je to opravdový klenot, co se týče právě péče o naši pleť a pokožku. Má nespočet úžasných účinků! Dokáže nás například chránit před škodlivým UV zářením a spálením od slunce. Současně však může zlepšovat i produkci kožního mazu, což je účinné pro nekonečný boj s akné, a to řada z nás opravdu ocení.

Dále se podílí na zpomalování stárnutí, redukuje vrásky, zvyšuje elasticitu a hydrataci pleti - jednoduš přesně to, co všichni potřebujeme! Proč? Protože již od 25. let totiž v našem těle začíná přirozeně klesat tvorba kolagenu, a tak se nám na pleti postupně začnou tvořit nepatrné vrásky. Od 40. let je jeho tvorba navíc úplně zastavena, a to už Vám snad asi ani nemusíme vysvětlovat.

 

Astaxanthin a jeho účinky na vlasech

Jak už jsme si řekli, tak je Astaxanthin jedním z nejsilnějších antioxidantů a dokáže chránit naše buňky a tkáně před oxidačním stresem. To znamená, že před ním chrání také naše vlasové folikuly, což je naprostý základ ke krásným, dlouhým a neodolatelným vlasům. 

Vlasové folikuly jsou totiž tkáně, které v podstatě obalují vlasovou cibulku, ze které daný vlas vyrůstá. Vlasové folikuly však mohou odumřít, a tím pádem již nebudou produkovat žádné vlasy, což by postupem času vedlo dokonce až k plešatosti. 

 

Proč je Astaxanthin nazýván jako látka budoucnosti?

Zejména proto, že ještě není u nás v Evropě zdaleka tak rozšířený, jako třeba v USA a prozatím jej stále s údivem obdivujeme! V zahraničí je však díky jeho blahodárným účinkům opravdu velice oblíbený a celá řada celebrit, zpěvaček a dalších hollywoodských hvězd na něj nikdy nedá dopustit.

 

Právě proto si tato skvělá přírodní účinná látka vysloužila přezdívku jako látka budoucnosti.

 

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu