• Právě teď máme dopravu zdarma + dárek k objednávce
  • Vyzkoušené produkty, které opravdu fungují
  • Vše je skladem, odesíláme bleskově
  • Ověřeno zákazníky, bezpečný a spolehlivý nákup
  • Právě teď máme dopravu zdarma + dárek

Running club s VENIROU

Jste z Ostravy a blízkého nebo širšího okolí? Chodíte rádi běhat, nebo naopak běh pořád odkládáte a chybí vám dostatečná motivace? Rozhodli jsme se vytvořit náš letní VENIRA running club, do kterého bychom vás rádi pozvali! Je to úplně zdarma, můžete se seznámit se skvělými lidmi, sejdeme se vždy jednou za 14 dní a jak už asi tušíte, bude to vždy v Ostravě. Jednoduše řečeno - sejdeme se na domluveném místě, společně si zaběháme v mírném tempu určený okruh a na konci běhu dostanete dárečky. Podívejte se níže na to, jak vše bude probíhat a na co se můžete těšit!

 

Proč se přidat do VENIRA running clubu?

V našem running clubu nezáleží na tom, zda jste zkušení běžci, kteří pravidelně zdolávají maratony, nebo začátečníci, kteří teprve objevují krásy běhu. Chápeme, že každý má své vlastní tempo a cíle. A proto si běh můžete uzpůsobit svým možnostem a schopnostem! 

Věděli jste, že když běháte s někým, máte o dost větší motivaci? Running club vám kromě zdravého pohybu dodá motivaci a podpoří vás k dalším běžeckým cílům. S námi může běžet každý, ať už jste z Ostravy nebo jejího okolí! Chceme okolo sebe vytvořit super komunitu lidí, kteří spolu stráví skvělou část odpoledne.

 

 

Kdy a kde se běh koná?

Nachystejte si tenisky, protože předposlední běh s VENIROU se bude konat už příští neděli 15.9.2024 v 17:00 h. Sejdeme se u City Campusu Ostravské univerzity (Moravská Ostrava 3397, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz). Registrovat se nikde nemusíte, stačí pouze přijít na na dané místo a jak již bylo zmíněno výše, nic neplatíte, je to zdarma! Naopak na konci běhu se můžete těšit na nějaké malé dárečky, které budeme mít nachystané pro všechny účastníky.

 

A jak to bude probíhat?

Na samém začátku:

  • se přivítáte s členy našeho VENIRA týmu i ostatními účastníky running clubu, 
  • nás čeká krátké rozhýbání (ať se nikdo nezraní) a pak už jen
  • pohodový odpolední 5 kilometrový okruh.

Trasu běhu jsme navrhli tak, aby byla vhodná pro všechny úrovně běžců i neběžců, a proto je náš letní running club určený naprosto pro kohokoliv. Poběží se ve 2 skupinách tak, ať se může zapojit úplně kdokoliv. První skupina poběží v rychlejším tempu a druhá zase pomaleji. Jelikož poběžíme podél Ostravice a parkem Komenského sady, při běhu oceníte i nádhernou přírodu, která nás bude obklopovat.

Pokud se na akci vydáte autem, máte na místě možnost zaparkovat na parkovišti u Výstaviště Černá louka nebo ze strany naproti řeky u mostu. Případně v prostorách pod samotným City Campusem Ostravské univerzity, kde je parkování zpoplatněno 20 Kč za 30 minut. Pokud se chystáte jet tramvají, pak využijte nejbližší tramvajovou zastávku Výstaviště.

 

 

Co si vzít s sebou?

Kromě pohodlné obuvi, sportovního oblečení a dobré nálady si s sebou nezapomeňte vzít i dostatek tekutin!

 

Na co se můžete těšit?

Samozřejmě na skvělý odpolední běh ve společnosti super lidí! Kromě toho pro všechny účastníky VENIRA running clubu budeme mít po běhu připraveno malé občerstvení i dárečky.

Těšit se tak můžete například na balení lahodných jahodových gumových medvídků pro vlasy, nehty a pleť, ale i praktické magnesium shoty ve dvou příchutích, které vás po běhu nejen osvěží, ale dodají do těla také potřebné množství doporučené denní dávky hořčíku.

Celá událost je hlavně o společně stráveném čase, vzájemné motivaci a podpoře, takže vás to nebude stát vůbec nic a navíc si s sebou kromě dárečků odnesete i dobrý pocit, že jste udělali něco pro své tělo

 

A pokud máte nějakého běžeckého parťáka (partnera, partnerku, kamaráda, kamarádku nebo dokonce pejska), určitě mu řekněte a přijďte společně!

 

 

Chci dorazit, ale bohužel mi to příští neděli nevyjde. Bude další running club? 

No jasně! Pravidelně s námi můžete chodit běhat co 14 dní. Poslední running club tohoto roku se uskuteční 29.9.2024, kdy čas a místo ještě upřesníme, takže sledujte náš Instagram, kde o všem z první ruky informujeme.

Nezapomeňte se přihlásit také k naší události na Facebooku, ať vám neuniknou žádné potřebné informace o aktuálním running clubu!

Těšíme se na všechny!