Jaké jsou výhody hrušek?
Hrušky jsou nakrájeny na jemné plátky a následně usušeny bez jadřinců a slupek tak, aby si uchovávaly nejen svou příjemně sladkou chuť a dokonalou měkkost, ale také všechny vitamíny a minerály, jako je tomu u čerstvého ovoce. Sušené hrušky se se svou sladkou chutí s lehce kyselými podtóny a typickou barvou pyšní až dvakrát větším množstvím vlákniny, než je tomu u jablek, a proto přispívají ke zdravému trávení i pravidelnosti stolice.
Sušené hrušky obsahují přirozeně se vyskytující sacharidy, které se rychle vstřebávají do krve a poskytují perfektní zdroj energie na několik hodin. Měkké hrušky jsou stejně tak bohaté i na draslík, jehož úkolem je vyrovnávat účinky sodíku v těle, což přispívá k regulaci krevního tlaku a celkovému kardiovaskulárnímu zdraví. Obsahují také vysoké množství vitaminu C, který posiluje imunitní systém a přispívá k ochraně těla před škodlivými vlivy.
Hrušky pochází z rozmanité Jihoafrické republiky, kde je získáváme výhradně od pečlivě vybraných pěstitelů, kteří dbají na dodržování těch nejvyšších standardů kvality a udržitelnosti. Důkladné kontrolní požadavky tak sušeným hruškám zajišťují jedinečnou čerstvost, neodolatelnou chuť i vysokou nutriční hodnotu v každém soustu.