5 účesů pro polodlouhé vlasy, které si zamilujete vy i vaše okolí

Jste majitelkou polodlouhých vlasů, tedy délky tak akorát pro to, aby měl každý váš účes dokonalý šmrnc? Už si ale nevíte rady s tím, co se teď nosí? Čerstvou dávku trendy inspirace přinášíme v dnešním článku, kde najdete hned 5 žhavých tipů na nejen letní účesy. Tak který si vyberete a který bude slušet vám?

 

Milujeme dlouhá mikáda

Dlouhé mikádo? No jasné! Je chic, dovolí vám oživit konečky a sluší téměř každé ženě. Navíc se dá nosit všelijak - od rovných vlasů po jemné kouzelné vlnky. Totéž platí i pro barvu - nejžádanější je probarvení melírem technikou balayage nebo stále oblíbené ombré.

Ptáte se, kdy do long mikáda jít? Třeba když cítíte, že vaše vlasy ztrácejí život nebo více padají. Pak rozhodně nastal ten čas i polodlouhé vlasy jemně zkrátit a dopřát jim ten velmi žádaný tvar.

Nezapomínejte ale, že i o dlouhé mikádo je potřeba se náležitě starat. V letním horkém období nezapomínejte ani na správnou a důslednou péči o vaše kadeře, a to nejen u moře. V takovém případě vám dokonale poslouží i VENIRA ochranný sprej pro vlasy namáhané sluncem, chlorem a slanou vodou.

 

Tip: Pokud si přejete delší vlasy a každý cm je pro vás doslova zázrak, pak s VENIRA kapslemi pro vlasy, nehty a pleť i zkrácené kadeře rychle dorostou, a to především díky 19 látkám obsažených v každé její kapsli. Při čerstvém střihu začněte s kúrou pro maximální ozdravení vlasů a nejlépe je rozdíl vidět, když se vyfotíte před a po.

 

Kouzelná princezna Leia

Hledáte jednoduchý účes pro polodlouhé vlasy, který vám bude slušet nejen v letním období? Nejvhodnější je pro vlasy stejné délky. Stačí je rozdělit rovnou pěšinkou na dvě části a udělat dva copy. Pak přichází na řadu tupírování.

Jemně tupírované vlasy omotejte kolem dokola, dokud nevytvoříte drdol. Oba drdůlky nakonec můžete zafixovat lakem. Takto vytvořený účes je nejenom snadný, ale také hravý a především stylový na všechny ty letní festivaly a události, kde jednoduše nesmíte chybět.

Pokud vlastníte velmi jemné vlasy, na kterých každý účes hodně špatně drží. Pak i tento účes může být pro vás vhodnou volbou. Víte vůbec, jak se o své jemné vlasy starat a jakou péči jim poskytnout? Pak si přečtěte náš článek. 

 

Ležérní volný cop

Dá se nosit mnoha způsoby - je jednoduchý a tak krásný. Řeč je o uvolněném ležérním copu s provlečením. Ptáte se, jak na něj? Přinášíme vám zde jednoduchý návod.

Vlnité nebo rovné vlasy v předklonu prohrábněte a při návratu vytvořte uvolněný culík. Po zafixování oblíbenou gumičkou nad ní udělejte důlek - prostrčte tudy zespodu prsty, uchopte cop a provlečte jej z horní části zpět dolů. Cop můžete nosit na straně, uprostřed - prostě tak, jak se vám zrovna líbí

 

Pryč s ofinou

Ať už máte krátkou nebo delší ofinu, s jednoduchým zapletením vlasů z čela vám to bude slušet vždy a všude. Jde o francouzský cop sestavený pouze ze dvou pramenů - a jeho zapletení je rychlé a jednoduché. 

Vytvořte si pěšinku na boku hlavy. Budete zaplétat tu větší část ofinu od pěšinky na stranu - uchopte nejprve dva tenké pramínky. Ty jednoduše prohazujte a vždy k nim přiberte další pramínek odspodu. Na konec přichytněte oblíbenou ozdobnou sponkou - a můžete vyrazit.

Pokud navíc toužíte po hydratovaných, vyživených a jednoduše krásných vlasech, pak vám představujeme VENIRA rozmarýnovou vodu. Voda s několika přírodními látkami a extrakty zaceluje poškozené konečky vlasů, podílí se na jejich správné regeneraci a podporuje růst vašich kadeří.

 

Okouzlující drdol

Drdoly nás zkrátka baví - a proto další z nich nesmí chybět v našich tipech. Krokem číslo jedna je culík, ale vlasy po stranách ještě před sepnutím gumičkou stočte směrem dovnitř. Pak postupujte jako u popisu našeho ležérního culíku - vlasy tedy provlečte nad gumičkou z horní části dolů.

Ovšem tím to nekončí - můžete pokračovat srolováním vlasů až dovnitř a nakonec je opět zafixujte sponkami. Váš romantický look je na světě a jistě se bude líbit nejen vám. Je totiž krásný ve dne i v noci při jakékoliv příležitosti.

 

 

Tip: Po celém dni v náročnějším účesu jim dopřejte pořádnou vzpruhu. Pomůže třeba několik kapek VENIRA arganového oleje, které jednoduše vetřete do konečků vlasů po mytí. Arganový olej vlasy krásně zregeneruje a uhladí.

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu