Hyaluronové sérum – špičkový produkt pro pleť, který by měla mít doma každá žena

Klíčovou ingrediencí hyaluronového séra je kyselina hyaluronová známá svou schopností vázat na sebe velké množství vody, a tedy hydratovat pokožku a chránit ji před ztrátou vlhkosti. Instinktivně vás možná napadá, že hyaluronové sérum je z toho důvodu vhodné zvláště pro ženy s pletí suchou a nebo dehydratovanou. Ve skutečnosti bude z jeho benefitů těžit každý typ pleti, a proto byste ho měly do své kosmetické rutiny zařadit i vy. Proč?

 

Sérum na pleť: Zbytečnost, nebo nutnost?

Než se vrhneme na důvody, proč začít používat právě hyaluronové sérum, pojďme si připomenout hlavní benefity pleťového séra jako takového.

1. Má vysokou koncentraci aktivních látek.

2. Lehce se vstřebává a účinkuje v hlubších vrstvách kůže.

3. Dá se kombinovat a vrstvit s dalšími séry.

4. Svými vlastnostmi dokáže aktivně měnit stav pokožky.

5. Je nekomedogenní, a tedy neucpává póry.

 

Proč vybrat právě hyaluronové sérum?

Stojíme si za tím, že každá žena potřebuje hyaluronové sérum na pleť. Minimálně tedy každá žena, která si chce udržet svěží, mladistvou pleť až do pokročilého věku.

Obrovskou výhodou je i skutečnost, že hyaluronové sérum je vhodné pro každý typ pleti. Nezáleží tedy na tom, jestli máte pleť normální, suchou, mastnou, smíšenou nebo citlivou. A to jednoduše proto, že hydratovat potřebuje opravdu každá pokožka

Používání kosmetických přípravků s obsahem hydratačních složek představuje ideální způsob, jak předejít dehydrataci pokožky. Zároveň se vyplatí zařadit je do rutiny v momentě, kdy již pleť vykazuje známky dehydratace, protože hyaluronové sérum dokáže aktivně měnit stav pleti

Nevíte, jaké jsou příznaky nedostatečné hydratace pokožky? Pomůže vám náš článek, jak poznat dehydratovanou pleť

 

Jaké hyaluronové sérum si vybrat?

Teď, když už víte, proč se vyplatí hyaluronové sérum používat, nezbývá, než si nějaké konkrétní vybrat. My vám doporučujeme zaměřit se na přírodní pleťová séra, která neobsahují dráždivé složky a nejsou testovaná na zvířatech

Tyto podmínky splňuje vysoce multifunkční VENIRA hyaluronové sérum vyvinuté k boji proti předčasnému stárnutí pleti, vzniku pigmentových skvrn a dehydrataci. Jaké přírodní složky konkrétně obsahuje?

Kyselina hyaluronová – tělu vlastní látka s antioxidačními účinky, která se podílí na zlepšení hydratace pokožky a vyplnění vrásek. Má zmírňující a regenerační účinky a také vytváří elastická kolagenová vlákna pro pevnost a oporu kožních buněk.

Glycerin – přírodní hydratační klenot pro zásobování pleti potřebnou vlhkostí. Zanechává pokožku krásně hladkou a hydratovanou. Má jedinečnou vlastnost přitahovat vlhkost z okolního prostředí a vázat ji v pokožce.

Vitamin C – představuje silný antioxidant pomáhající předcházet předčasnému stárnutí pleti. Podílí se na udržení svěžího vzhledu pokožky a je nezbytný pro tvorbu kolagenu v buňkách. Dále napomáhá ke sjednocení tónu pleti a eliminaci pigmentových skvrn. 

Verbena citronová – je známá pro své mnohostranné účinky na pleť. Přispívá k osvěžení pleti a podporuje její hydrataci. Dále má zklidňující vlastnosti, ze kterých bude těžit zejména citlivá pleť. 

 

Jak hyaluronové sérum správně používat?

Abyste vytěžily maximum z každé kapky séra, je nutné používat ho doporučeným způsobem

Vždy začněte důkladným vyčištěním své pleti – jedině tak proniknou účinné látky obsažené v séru do hlubších vrstev kůže, kde začnou kouzlit. 

Sérum následně aplikujte jemným poklepáváním na suchou pokožku

Počkejte pár vteřin, než se produkt zcela vstřebá a celou rutinu zakončete pleťovým krémem, který má ochrannou funkci a v pokožce uzamyká vlhkost jako i účinné látky aplikované v předchozích krocích rutiny. 

 

Stav vaší pleti se může v čase měnit, a proto neváhejte zařadit i další pleťová séra

Přestože u hyaluronového séra máte jistotu, že nešlápnete vedle, protože vyhovuje skutečně každému typu pleti, v případě, kdy řešíte konkrétní kosmetický problém ( například začervenání, rozšířené póry nebo pupínky), je vhodné sáhnout po produktu, jehož receptura je k řešení této problematiky přímo uzpůsobena. Vzhledem k tomu, že séra můžete vrstvit a kombinovat dle libosti, můžete jich používat více najednou. Podívejte na proto na kompletní přehled všech pleťových sér z naší nabídky a vyberte si kombinaci přípravků, které právě teď vaše pleť potřebuje.

Je sérum na pleť novinkou ve vaší kosmetické rutině? Pak vám doporučujeme přečíst si náš článek o výběru séra na pleť, kde se dozvíte i to, jaké sérum pro vás bude vhodné s ohledem na váš geneticky daný typ pleti a její aktuální kondici.

Sérum na pleť není tím jediným, co vaše současná kosmetická rutina postrádá? Sestavte ji s pomocí našeho článku: Správná péče o pleť podle jejího typu.

 

Shrnutí?

Naše hyaluronové sérum by měla mít doma každá žena, protože:

- podporuje hydrataci a regeneraci pokožky

- zabraňuje předčasnému stárnutí pleti

- vyhlazuje jemné linky a vrásky

- napomáhá ke sjednocení tónu pleti

- je vhodné pro každý typ pleti

- dá se jednoduše kombinovat a vrstvit s jinými séry

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu