Inca Inchi olej jako elixír mládi - přírodní zázrak pro vaši pleť

Pojďte se spolu s námi podávat na jeden z nejléčivějších pokladů pro naši pleť. Přírodní zázrak jménem Inca Inchi byl po staletí využíván tradičními léčiteli pro své blahodárné účinky na pokožku. Jak tento olej prospívá pro kůži a jaké látky a vitamíny obsahuje? To a mnohem více se dozvíte v tomto článku.

 

Elixír mládí jménem Inca Inchi

Inca Inchi olej není v běžné populaci příliš známý. Což je velká škoda. Jeho účinky jsou dechberoucí, a díky jeho vlastnostem si ho oblíbí snad každá žena. Olej obsahuje nejvyšší množství omega 3 mastných kyselin mezi rostlinnými oleji. Najdeme v něm okolo 90 % omega 3 mastných kyselin. To je více než úctyhodné číslo.

Jednou z hlavních výhod i Inca Inchi oleje je, že chrání svrchní vrstvu pokožky před vnějšími vlivy. To je důležité nejen v období letních a zimních měsíců. Olej má také velké regenerační a revitalizační účinky. Skvěle si poradí i s lehkými oděrkami a popáleninami.

 

A co ekzémy a vyrážky?

Ano, Inca Inchi olej dokáže pomoci také lidem s ekzémy a vyrážkami. Spousty žen totiž trápí nevzhledné jizvičky známé jako strie. Přesně na tento problém olej také působí - vyživuje danou oblast jizev

Pokud vás trápí jakékoliv jiné jizvičky například po akné, pak vězte, že s tímto vám může Inca Inchi olej také pomoci. Jeho účinky jsou neskutečné! Omlazuje pleť a dodává ji vitalitu, sjednocuje tón pleti a zanechává ji zářivou a sjednocenou a ke všemu zvyšuje pružnost a elasticitu pleti.

 

Komplexní složení oleje:

- má skvělé regenerační účinky

- hydratuje pokožku a účinně bojuje s její suchostí

- zlepšuje celkovou strukturu pleti

- účinně pleť chrání před volnými radikály a pomáhá ji detoxikovat

- obnovuje poškozenou tkáň pleti

- pomáhá vyhlazovat vrásky

- přispívá k mladistvému a svěžímu vzhledu pokožky

- zanechává pleť zářivou a sjednocenou

- zlepšuje pružnost a celkovou elasticitu pleti

- snižuje tvorbu pupínků

 

Tip: S akné či jizvičkami po něm si poradí i krém na akné s antimikrobiálními, čistícími a regeneračními schopnostmi

 

Odkud tento olej pochází?

Tomuto oleji se přezdívá také peruánský zázrak, to protože pochází z peruánské Amazonie, kde se získává z rostlin Sacha Inchi. Ta je známá jako popínavá rostlina, která se vine po stromech.

Tato rostlina má krásné bílé květy, které se časem promění na plody, které v sobě ukrývají semena. Ze semen se získává konečný Inca Inchi olej. Účinky rostliny Sacha Inchi jsou známé ve zdejší medicíně po staletí. 

 

Jak olej aplikovat?

Zásadní je olej nanášet na odličenou a vyčištěnou pleť. K perfektnímu vyčištění a odlíčení pleti můžete použít micelární vodu nebo odličovací mléko. Poté naneste pár kapek oleje na pleť ráno a večer po nakrémování nebo jej vmíchejte ve stejném množství do svého oblíbeného hydratačního krému

Při aplikaci na strie, respektive pro jejich prevenci, olej nanášejte přímo na danou oblast a jemně ji vmasírujte. Inca Inchi olej není nijak parfémovaný, za to jeho vstřebatelnost je skvělá. Do pokožky se vsákne téměř okamžitě a navíc nezanechává mastný film. Prostě takový malý velký zázrak pro vaši každodenní péči o pleť.

 

Inca Inchi a vlasy

Olej Inca Inchi je bohatý na bílkoviny, esenciální mastné kyseliny, a díky vysokému obsahu E má výrazné antioxidační vlastnosti. Nejen že je Inca Inchi olej skvělý pro vaši pleť, ale také na vaše vlasy. Je skvělým pomocníkem na vlasy suché a poškozené, které hloubkově vyživuje a zanechává je lesklé a jemné. 

 

Kdy je tedy nejlepší olej používat?

- při suché pokožce

- při vzniku strií

- při poranění kůže

- při popáleninách

- při akné

- při podrážděné pokožce

- při ekzémech

- při vyrážkách

- při jemných jizvičkách

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu