Zázrak jménem pivovarské kvasnice

Pivovarské kvasnice musí znát snad každý. Ne každý však ví, jakými účinnými látkami jsou obohaceny. Přitom již naše babičky, a možná dokonce i prababičky, dokázaly využít jejich neocenitelné léčivé vlastnosti. Jedná se totiž o zcela přírodní produkt plný zázračných přísad. Podívejte se na to, jaké jsou účinky a schopnosti pivovarských kvasnic!

 

Co jsou to pivovarské kvasnice?

Jedná se o zcela přírodní produkt plný zázračných přísad. Neobsahují žádné chemické ingredience, a přesto jsou neskutečně účinné. Ptáte se, co je tedy tvoří natolik výjimečnými? Je to jednoduché. 

Díky tomuto složení dokáží dokonale posílit vitalitu vašeho organismu, stimulovat také nervovou aktivitu, dokonce i snížit únavu, ale i pročistit pokožku a v neposlední řadě také podpořit regeneraci vlasů a nehtů. 

Pivovarské kvasnice jsou bohatým zdrojem živin, jelikož obsahují velké množství bílkovin, vlákniny, vitaminů skupiny B, minerálů jako je například draslík, hořčík a železo a další důležité látky pro naše tělo. Díky tomu mají pivovarské kvasnice výrazné výživové hodnoty a příznivý vliv na naše zdraví.

 

Krása zevnitř i zvenčí

Zařazení pivovarských kvasnic do stravy může mít mnoho pozitivních účinků na vaše zdraví. Věděli jste, že vitamíny skupiny B, které jsou v pivovarských kvasnicích hojně zastoupeny, jsou nezbytné pro správné fungování našeho nervového systému a metabolismu? Důležitou roli hrají i při tvorbě energie.

Nejenže pivovarské kvasnice přispívají ke zdraví našeho těla jako celku. Přínosné mohou být i pro naši pokožku a vlasy. Podporují regeneraci a hydrataci naší pokožky, napomáhají bojovat proti volným radikálům, které jsou spojovány s oxidativním stresem, jenž způsobuje předčasné stárnutí kůže a také posilují ochrannou bariéru pokožky. 

Díky obsahu vlákniny mohou pivovarské kvasnice také přispívat ke správnému trávení a regulaci hladiny cukru v krvi. Jsou tak vhodným společníkem i pro lidi s citlivým zažívacím traktem nebo pro ty, kteří chtějí podpořit svou střevní mikroflóru.

Dalším přínosem je podpora imunitního systému. Obsahují látky, které posilují váš imunitní systém stejně tak jako obranyschopnost organismu. Díky tomu se stanete odolnější vůči nejrůznějším infekcím a nemocem, které se vám budou obloukem vyhýbat.

 

Pivovarské kvasnice na vlasy

Toutíže po posílení vlasových folikulů, zlepšení struktury vlasů nebo dokonce po podpoře jejich růstu? S pivovarskými kvasnicemi se můžete těšit na všechno! Vitamíny skupiny B, kde patří především biotin, tedy vitamin B7 a kyselina pantotenová neboli vitamin B5 jsou nezbytné pro růst zdravých vlasů. Přítomnost těchto vitamínu v pivovarských kvasnicích vlasy posiluje, snižuje jejich lámavost a přispívá k růstu nových baby vlásků.

To ale není vše! Pivovarské kvasnice ve svém složení obsahují i zinek, měď a železo, kde například zinek podporuje tvorbu kolagenu, tedy základního stavebního kamene vlasů, což vede ke zlepšení elasticity vlasů a prevenci jejich lámání. Měď zajišťuje, aby vaše kadeře měly stále stejnou a zářivou barvu, zatímco železo se podílí na zásobování vlasových folikulů kyslíkem.

Právě pro podporu růstu vlasů a udržení jejich zdraví ale i dosažení pevných nehtů a vyhlazené pleti se podílí doplněk stravy VENIRA kapsle na vlasy, nehty a pleť. Se svými 19 aktivními látkami, z nichž jednou jsou právě pivovarské kvasnice, si jej určitě zamilujete.

 

Pivovarské kvasnice na nehty

Pivovarské kvasnice mají zázračný efekt i na naše nehty. I zde je to díky obsahu vitamínů skupiny B a minerálů. Jestliže vás trápí lámající se a třepící se nehty, pak neváhejte pivovarské kvasnice zařadit do svého jídelníčku. Zejména biotin je klíčový pro zdraví nehtů, podporuje jejich růst a také posiluje nehtové lůžko, zatímco další vitaminy B udržují jejich pevnost a zdravý vzhled.

Tyto problémy ale netrápí jen ženy. Především i velká většina mužů se potýká s nevzhlednými nehty. Pro ty je zde určen doplněk stravy VENIRA hair & beard booster, který se kromě přirozeného růstu nehtů se podílí i na růstu vousů.

Stejně jako u vlasů hraje i zde roli trojice minerálů v podobě železa, mědi a zinku. Zinek napravuje poničenou strukturu nehtů a předchází jejich třepení. Měď odstraňuje nežádoucí zažloutnutí nehtů a železo zajišťuje správný přísun živin do nehtových lůžek.

 

Pivovarské kvasnice na pleť

Hledáte účinné řešení v podobě přírodních doplňků i pro vaši pokožku? Niacin, riboflavin nebo kyselina pantotenová obsažené v pivovarských kvasnicích udržují vaši pleť zdravou a pružnou. Tyto vitamíny také podporují regeneraci buněk, hydrataci pokožky a udržují její přirozený lesk.

Pivovarské kvasnice vám poskytují i protizánětlivé a antioxidační vlastnosti, kdy chrání pleť před negativními vlivy volných radikálů a dalších vnějších škodlivých faktorů, které mohou přispívat k předčasnému stárnutí a poškození kůže.

Tip: Pokud toužíte po krásné a zdravé pokožce, pak neváhejte vyzkoušet kapsle VENIRA krásná pleť s obsahem pivovarských kvasnic a dalších účinných látek.

 

Pivovarské kvasnice můžete začít používat kdykoliv, ať už jsou vaše vlasy nějakým způsobem poničeny, či jen chcete zlepšit kvalitu svých nehtů. Při opakované aplikaci lze dokonce zcela zabránit mohutnému vypadávání vlasů, navrátit jim zdravý vzhled a urychlit růst. Ještě stále váháte?

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu